Blue Dolphin Onderhoudsolie voor hardwax vloeren – Kleur Wit – 1 Liter

31.30

Bekijken

Artikelnummer: 8703901796883757 Categorie:

Beschrijving

Blue Dolphin Onderhoudsolie, kleur Wit. Het is ontwikkeld voor de bescherming en het onderhoud van geoliede vloeren en vloeren behandeld met Hardwaxolie. Deze onderhoudsolie herstelt een doffe, droge vloer en zorgt voor een halfglanzende, duurzame en waterafstotende beschermlaag.
•Verbruik 60-90m2/L
•Herstelt de beschermlaag van de vloer
•Makkelijk te verwerken
De Blue Dolphin onderhoudsolie is geschikt voor het jaarlijkse onderhoud van alle vloeren binnenshuis met een Olie en Olie-Hardwax behandeling. Het resultaat is een vloer met een duurzame, matte, waterafstotende afwerking. Voorkomt loopstraten in de vloer. Bij goed verzadigde vloeren zal de olie minder mat zijn. Houdt er echter rekening mee dat op een zijdeglans vloer na aanbrengen van de onderhoudsolie de uitstraling maar een klein beetje matter wordt.
Gebruiksaanwijzing Blue Dolphin Onderhoudsolie:
Wij raden aan om voor gebruik dit product goed te roeren en te schudden. Het oppervlak stofvrij maken middels een stofdoek of stofzuiger. Hierna de vloer reinigen met Blue Dolphin Intensiefreiniger in combinatie met de Blue Dolphin Vloerwisser, goed laten drogen. Breng de Blue Dolphin onderhoudsolie aan met een Blue Dolphin Polishdoek of katoenen doek. De vloer is na +/- 6 uur licht belastbaar. Droogtijd: aanraakdroog na 6-12 uur (20° C/50-55% relatieve luchtvochtigheid). Na 1 dag voorzichtig beginnen te gebruiken. Na 3 dagen volledig uitgehard.
Reiniging en onderhoud Blue Dolphin Hardwaxolie:
Voor regelmatig onderhoud raden we Blue Dolphin Fix&Fill aan, deze reinigt en voedt het hout tegelijkertijd. Simpelweg een dopje toevoegen aan het water en dweilen maar! Voor periodiek onderhoud gebruikt men Blue Dolphin onderhoudswas . Bij zware vervuiling dient de vloer eerst gereinigd te worden met de Intensiefreiniger. De Hardwaxolie is pas volledig uitgehard na +/- 2 weken, tijdens deze periode mag men de vloer niet met water of onderhouds- producten behandelen. Voor een meer intensievere onderhoudsbeurt kunt u de Blue Dolphin Onderhoudsolie gebruiken.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Dolphin Onderhoudsolie voor hardwax vloeren – Kleur Wit – 1 Liter” te beoordelen