Blinky – 5 eco schoonmaaktabs – uitprobeer verpakking – Interieurreiniger -Sanitairreiniger – Sanitair Gel – Vloerreiniger – Ontvetter – en 5 sprayflacons

19.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901475443551

Beschrijving

Blinky – 5 ecotabs – uitprobeer verpakking – Interieurreiniger -Sanitairreiniger – Sanitair Gel – Alles en vloerreiniger – Ontvetter met 5 sprayflacons ECO vriendelijk
Kosten- en ruimtebesparing
Hoogwaardige schoonmaakproducten
Van de 5 schoonmaakmiddelen zit er van elk 1 sachet in dit testdoosje
In plaats van dozen met plastic flessen op te slaan, hoeft u nu nog maar één doosje met het gekozen aantal eco-tabs en voor elk schoonmaakmiddel één recyclebare spuitfles te bewaren die honderden keren kan worden bijgevuld. Dit bespaart u opslagruimte en een goedkoper en gebruiksvriendelijker navulbaar eco-product.
Blinky Interieur – Glasreiniger Milieuvriendelijke gebruiksklare glas- en interieurreiniger, dit product is een mix van twee van onze gespecialiseerde formules. Deze uitzonderlijke nieuwe formule is niet alleen zeer effectief tegen vuil en roet in interieurs, garages en werkplaatsen, maar ook zeer effectief in het verwijderen van vet en vuil van glas, plastic, spiegels en andere afwasbare oppervlakken. Deze eco-tab is een zeer effectieve alleskunner voor het reinigen van een groot aantal verschillende oppervlakken.
Blinky Sanitair Gel Milieuvriendelijke sanitairgelreiniger voor de dagelijkse reiniging van alle sanitaire voorzieningen vooral uw toilet. Verwijdert moeiteloos al het veel voorkomende vuil en aanslag. Ideaal voor toiletten en marmeren oppervlakken.
Deze sanitair gel is ideaal voor het reinigen van badkamers, toiletten, douches, voegen, badkamertegels met harde tegels, RVS-staal en andere oppervlakken die veel in badkamers voorkomen. Voor doucheglasplaten en spiegels adviseren wij onze glas en interieur eco-tabs. Het is uitermate geschikt voor het reinigen van harde en gladde oppervlakken.
Blinky Sanitair Een krachtige badkamerreiniger voor het periodiek reinigen van alle sanitaire voorzieningen. Verwijdert moeiteloos alle soorten veel voorkomend vuil. Ideaal voor het reinigen van badkamers, douches, voegen, badkamertegels met harde tegels, RVS-staal en andere oppervlakken die veel voorkomen in badkamers. Voor spiegels adviseren we onze glas en interieurreiniger Eco-tabs.
Dit product heeft de typische oranje/rode kleur en heeft een lichte geur.
Blinky Alles en vloerreiniger Dit milieuvriendelijke product van Blinky, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vloeren, is geschikt voor gebruik op alle waterbestendige ondergronden zoals linoleum, PVC, epoxy, giet (chape) vloeren, natuursteen en nog veel meer. Laat na het reinigen een aangenaam frisse geur achter, dit eco-product kan worden gebruikt voor handreiniging of bij het gebruik van schoonmaak- / schrob- en stofzuigmachines.
Blinky Ontvetter Geconcentreerd en volledig natuurlijk product voor de dagelijkse reiniging van de keuken en voor voedselbereidings- en consumptieruimtes en apparatuur. Dit product is ook bijzonder geschikt voor professionele keukens, restaurants, werkkantines en ruimtes waar met levensmiddelen wordt gewerkt en bereid. Deze formule verwijdert moeiteloos dierlijke en plantaardige vetten.
Gebruiksaanwijzing: Haal de Blinky eco-tab uit de doos / zak
Laat het in de spuitfles, emmer of container vallen
Voeg warm of koud water toe
Schud of roer een paar seconden tot de eco-tab is opgelost
U bent nu klaar om het juiste oppervlak te reinigen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blinky – 5 eco schoonmaaktabs – uitprobeer verpakking – Interieurreiniger -Sanitairreiniger – Sanitair Gel – Vloerreiniger – Ontvetter – en 5 sprayflacons” te beoordelen