Bling OHSETC onderhoudsset C voor een granieten of natuursteen keukenwerkblad

37.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901720954227 Categorie:

Beschrijving

Bling onderhoudsset C, de complete onderhoudsset voor uw granieten of natuursteen keukenwerkblad! Bling is een uniek schoonmaakmiddel dat speciaal ontwikkeld is om keukens schoon te maken én te onderhouden. Heb je een keuken met een granieten werkblad of juist van kunststof? Wellicht heb je een roestvrij stalen spoelbak of een glazen ovendeur? Voor vrijwel alle materialen is er een geschikt reinigingsmiddel verkrijgbaar bij Bling.
Bling: een uniek schoonmaakmiddel Bling is niet zomaar een schoonmaakmiddel. De samenstelling van de schoonmaakmiddelen is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in keukens. Voor materialen zoals graniet, kunststof en glas, die veel in keukens voorkomen, zijn unieke sets samengesteld. Hierbij is aan zowel het reinigen als het onderhouden van de keuken gedacht. Het resultaat is een schone en stralende keuken!
Bling Granietreiniger (250ml) Voor het onderhoud van uw keukenwerkblad van graniet of natuursteen. De Bling Granietreiniger is biologisch afbreekbaar en is een zacht schoonmaak- en ontvettingsmiddel op waterbasis, geeft praktisch geen geur af en kan gebruikt worden op nagenoeg alle natuurstenen werkbladen. Alvorens te gebruiken, altijd het etiket te lezen en te volgen.
Bling Granietbeschermer (250ml) Voor het onderhoud van uw keukenwerkblad van graniet of natuursteen. Voor het behandelen met de Bling Granietbeschermer dient u, om een goed resultaat te verkrijgen, eerst uw werkblad schoon te maken met Bling Granietreiniger. De Bling Granietbeschermer zal uw werkblad een natuurlijke uitstraling geven. De Bling Granietbeschermer is een zacht onderhoudsmiddel dat u makkelijk kunt verwerken en een beschermlaag zal aanbrengen op uw werkblad. Aangezien graniet poreus is, zal deze beschermlaag uw werkblad beschermen tegen vlekvorming door water, olie of vet. Geen kleverige laag als bescherming, maar een droog en schoon oppervlak. Door het lage moleculaire gewicht heeft het een groot indringingsvermogen. Het oppervlak heeft een natuurlijke uitstraling na behandeling. Alvorens te gebruiken, altijd het etiket te lezen en te volgen.
Bling keukendoek Alle sets worden geleverd met een speciale Bling keukendoek. Deze is voor alle oppervlakken te gebruiken en pluist niet. De doek kan na gebruik eenvoudig in de wasmachine gereinigd worden

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bling OHSETC onderhoudsset C voor een granieten of natuursteen keukenwerkblad” te beoordelen