Biomix ATM 1 liter biologische reinigingsmiddel op enzymenbasis tegen atmosferische vervuiling

14.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900385662102 Categorie:

Beschrijving

Heeft u een dak, muur, terras, schutting, tuinmeubilair, caravan of boot wat vervuilt is door atmosferische aanslag? En wilt u dat dit er weer als nieuw uit komt zien? Gebruik dan Biomix ATM atmosferische vervuiling verwijderaar. Dit milieuvriendelijke en biologische schoonmaakmiddel zorgt voor een natuurlijke reiniging door middel van enzymen. Het fijne van dit middel is dat u niet hoeft te schrobben en na te spoelen.
Gebruiksaanwijzing Biomix ATM
Als u Biomix ATM aanschaft is het een geconcentreerd product. Dit betekent dat u het nog kunt verdunnen alvorens het toepassen.Dit kunt u gewoon doen met water, de mengverhoudingen zijn 1:1 tot 1:5 afhankelijk van de mate van vervuiling. Het resultaat van de behandeling is na 1-2 dagen maximum na 1 week is duidelijk zichtbaar.
Heel belangrijk bij het mengen dat u eerst het benodigde water in een laagdruk sproeier of in een gieter doet en vervolgens de Biomix ATM. Anders gaat het product heel erg schuimen wat niet zo handig is.
Mengverhoudingen:
– Sterke mate van vervuiling: 1 liter water mengen met 1 liter ATM
– Normale mate van vervuiling: 2 liter water mengen met 1 liter ATM
– Lichte mate van vervuiling: 3 liter water mengen met 1 liter ATM
– Preventieve schoonmaak: 5 liter water mengen met 1 liter ATM
Wanneer u de juiste verhouding hebt, is het klaar voor gebruik. U dient het in ruime hoeveelheden aan te brengen door middel van een sproeier of gieter. Bij normale toepassing is 1 liter mengsel voldoende voor ongeveer 10 vierkante meter. Houdt er wel rekening mee dat de omgeving- en de grondtemperatuur niet onder de 8 graden is en dat ook niet de volle zon schijnt op de schoon te maken ondergrond. Bij voorkeur op een droge of licht vochtige ondergrond aanbrengen. Het beste resultaat bereikt u als de oppervlakte na de behandeling 24 uur droog blijft. Bij het volgende regenbui of als u later op de behandelde oppervlakte water sproeit, gaat het licht schuimen maar dat is geen probleem. Dit is een natuurlijke eigenschap van de werkzame enzymen. Het is totaal onschadelijk voor mens, dier en milieu.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biomix ATM 1 liter biologische reinigingsmiddel op enzymenbasis tegen atmosferische vervuiling” te beoordelen