Azijn – 5 Liter – Schoonmaak – UNA – Poetsmiddel – Binnen & Buiten Gebruik

17.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901653187509

Beschrijving

Bereidingsmethode Volg voor het ontkalken van uw huishoudelijke apparaten de voorschriften van de fabrikant. Minimaal 2 keer naspoelen met kraanwater.
Schoonmaakazijn kan verder gebruikt worden als reinigingsmiddel voor het reinigen en ontkalken van o.a. ramen en sanitair.
Veiligheid • Niet geschikt voor gebruik op kalkhoudende materialen en roestvrijstaal. • Niet geschikt voor het bereiden van voedsel.
Ingrediënten Water
azijnzuur
Gebruik en veiligheid Recycling: Fles: Plastic – Doorgaans gerecycled
Handige tips om schoonmaakazijn te gebruiken
Wasverzachter
Doe ca. 2 à 3 el schoonmaakazijn in het wasverzachterbakje van je wasmachine. Het ontkalkt, geeft de was een frisse geur en verwijderd de achtergebleven zeepresten.
Waterkoker ontkalken
Doe 1 kopje schoonmaakazijn in de waterkoker, vul deze verder af met water en laat koken. Spoel daarna goed uit met water, de kalk is verdwenen.
Koffiezetapparaat ontkalken
Doe 1 kopje schoonmaakazijn in je koffiezetter, vul deze verder af met water en laat deze doorlopen. Laat deze daarna nog twee keer met alleen water doorlopen en de kalk is verdwenen.
Vieze geurtjes verwijderen uit de magnetron
Vul een bakje voor ¼ met schoonmaakazijn en vul de rest met water. Laat ca. 2 minuutjes op vol vermogen draaien en de nare geur is verdwenen. Na deze 2 minuten is de magnetron ook nog ‘ns gemakkelijk schoon te maken.
Zweetgeur verwijderen uit (sport)kleding
Vul een emmer water en doe hier een flinke scheut schoonmaakazijn in. Laat het zo een uurtje staan en doe het daarna in de wasmachine en de geuren zijn verdwenen.
Luchtverfrisser voor je huis
Hangt er in huis een kook- of rooklucht? Vul dan een paar schoteltjes met schoonmaakazijn, zet deze in je (woon)kamer neer en de nare luchtjes verdwijnen
Weg met groenaanslag op je terras
Vul een plantenspuit met pure schoonmaakazijn en spuit dit op je terrastegels, herhaal zo nodig nog een keer. Kies hiervoor een moment uit dat er geen regen voorspeld is.
Geeft verlichting bij brandnetelplekken
Drenk een keukenpapier in schoonmaakazijn en houd deze op de brandnetelplek. De jeuk verdwijnt vanzelf.
Nooit meer uitgekookte eieren
Doe een klein scheutje schoonmaakazijn in het water wanneer je eieren kookt, dit voorkomt dat de schil scheurt tijdens het koken.
Zeemt ramen streeploos schoon
Doe een scheutje schoonmaakazijn bij het sopje wanneer je je ramen gaat zemen. Gegarandeerd een streeploos resultaat.
Schoonmaakazijn is multifunctioneel te gebruiken. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar dus het is goed voor het milieu. Omdat het goedkoper is dan allerlei schoonmaak-, ontkalkingsmiddelen en wasverzachters is het ook nog eens goed voor je portemonnee. Goede redenen om wat vaker voor azijn te kiezen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Azijn – 5 Liter – Schoonmaak – UNA – Poetsmiddel – Binnen & Buiten Gebruik” te beoordelen