Antibacteriële oppervlaktespray met perengeur 750ml

14.09

Bekijken

Artikelnummer: 8703901253966739 Categorie:

Beschrijving

Antibacteriële spray met perengeur – Antibacterieel en virucidaal tegen SARS-CoV-2-virus, vloeistof voor desinfectie van oppervlakken, inclusief oppervlakken in contact met voedsel. Geschikt voor gebruik op harde, niet-poreuze oppervlakken die in contact komen met voedsel. Bevat geen bleek- of kleurstoffen of ingrediënten van dierlijke oorsprong.
Hoe te gebruiken:
1. Reinig het oppervlak voordat u het product aanbrengt.
2. Besproei het te reinigen oppervlak.
3. Laat het product ten minste 5 minuten inwerken om bacteriën en het SARS-CoV-2-virus te verwijderen, veeg de oppervlakken vervolgens schoon met een doek. Na desinfectie oppervlakken die in contact komen met voedsel afspoelen met water dat geschikt is voor consumptie.
Voorzorgsmaatregelen: Ergerlijk voor de ogen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien medisch advies vereist is, toon verpakking of etiket. Was de handen grondig na gebruik. Eerste hulp:
BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien deze aanwezig zijn en gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Ga door met spoelen. Inademing: Breng de getroffen persoon uit de omgeving van blootstelling in de frisse lucht en laat hem rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. Huidcontact: Besmette huid grondig spoelen met veel water. Note: Lege verpakkingen bevatten productresten. Verpakkingsafval moet worden gerecycleerd. Gooi de inhoud/container weg in daarvoor bestemde, geëtiketteerde containers overeenkomstig de plaatselijke, regionale, nationale en internationale voorschriften. Voorkom verspreiding van gemorst materiaal en afspoeling naar bodem, water, riolering en afvoerkanalen. Werkzame stof: (S)-2-hydroxypropaanzuur 2,24 g/100 g. Bevat ethanol.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Antibacteriële oppervlaktespray met perengeur 750ml” te beoordelen