Andy Vertrouwd Allesreiniger – 6 x 1 liter – Voordeelverpakking

19.89

Bekijken

Artikelnummer: 8703902026488234 Categorie:

Beschrijving

Reinigt niet alleen krachtig, maar laat je huis ook stralend fris achter. Verfris je huis met Andy!
Andy Allesreiniger met 100% natuurlijke reinigingskracht
Andy Vertrouwd Allesreiniger is geaccrediteerd met een EU Ecolabel
Andy Allesreiniger reinigt krachtig en laat je huis stralend fris achter
Laat een heerlijk frisse geur achter
Voor het schoonmaken van alle harde vloeren in huis
Voor hardnekkig vuil onverdund aanbrengen en met een vochtige doek afnemen
Andy Vertrouwd Allesreiniger is het ideale schoonmaakmiddel voor het hele huis. Andy Vertrouwd Allesreiniger reinigt niet alleen krachtig, het laat ook nog eens een heerlijk frisse geur achter. Het kan gebruikt worden voor alle afwasbare oppervlakken in huis. Andy Vertrouwd Allesreiniger maakt het schoonmaken heel gemakkelijk. Dit zorgt niet alleen voor een fris ruikend huis, maar ook voor een fris gevoel tijdens het schoonmaken. Zo maakt Andy Vertrouwd Allesreiniger schoonmaken sneller en gemakkelijker. Andy allesreiniger kan onverdund gebruikt worden voor hardnekkig vuil en verdund als voor minder hardnekkig vuil. Verfris je huis met Andy!
Let op: Op geƫmailleerde oppervlakken voor gebruik eerst testen op een onopvallend stukje met een vochtige doek of dweil. Op natuursteen en geverfde oppervlakken product uitsluitend verdund gebruiken. Niet mengen met andere schoonmaakproducten. Het is fijn als een schoonmaakmiddel het milieu minder belast. Allesreinigers van Andy zijn daarom geaccrediteerd met een EU Ecolabel. Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren.
De producten van Andy zijn al jaren de vertrouwde hulp bij het schoonmaken. Andy was de eerste die in 1960 een vloeibare allesreiniger op de markt bracht. De sterke kracht van Andy ligt bij de krachtige reiniging en frisse geur. Andy vindt het belangrijk dat er naast het verwijderen van vuil ook echt een verfrissend gevoel optreedt. Daarom heeft onze Vertrouwd Allesreiniger een heerlijke, verfrissende geur. Het huis zal fris en vernieuwd aanvoelen na het gebruik van Andy Vertrouwd Allesreiniger. Andy heeft een groot assortiment aan schoonmaakproducten. Omdat er verschillende geurvarianten beschikbaar zijn, zit er altijd wel een geur bij die bij je past.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Andy Vertrouwd Allesreiniger – 6 x 1 liter – Voordeelverpakking” te beoordelen