Andy Vertrouwd – 6 x 1 l – Allesreiniger – Voordeelverpakking

19.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901571047106 Categorie:

Beschrijving

Reinigt niet alleen krachtig, maar laat je huis ook stralend fris achter. Verfris je huis met Andy!
Krachtige reiniging
Verfris je huis met Andy Vertrouwd
Andy Allesreiniger reinigt niet alleen krachtig maar laat je huis ook stralend fris achter.
Met de vertrouwde Andy geur.Voor alle oppervlakken.
Voor extra hardnekkig vuil onverdund aanbrengen en met een vochtige doek afnemen.
Andy Vertrouwd Allesreiniger is het ideale schoonmaakmiddel voor het hele huis.
Andy Vertrouwd Allesreiniger reinigt niet alleen krachtig, het laat ook nog eens een heerlijk frisse geur achter. Het kan gebruikt worden voor alle afwasbare oppervlakken in huis. Andy Vertrouwd Allesreiniger maakt het schoonmaken heel gemakkelijk. Dit zorgt niet alleen voor een fris ruikend huis, maar ook voor een fris gevoel tijdens het schoonmaken. Zo maakt Andy Vertrouwd Allesreiniger schoonmaken sneller en gemakkelijker. Andy allesreiniger kan onverdund gebruikt worden voor hardnekkig vuil en verdund als voor minder hardnekkig vuil. Verfris je huis met Andy!
Let op: Op geƫmailleerde oppervlakken voor gebruik eerst testen op een onopvallend stukje. Op natuursteen en geverfde oppervlakken product uitsluitend verdund gebruiken. Niet mengen met andere schoonmaakproducten.
De producten van Andy zijn al jaren de vertrouwde hulp bij het schoonmaken. Andy was de eerste die in 1960 een vloeibare allesreiniger op de markt bracht. De sterke kracht van Andy ligt bij de krachtige reiniging en frisse geur. Andy vindt het zeer belangrijk dat er naast het verwijderen van vuil ook echt een verfrissend gevoel optreedt. Daarom heeft Andy Vertrouwd een heerlijke, verfrissende geur. Het huis zal fris en vernieuwd aanvoelen na het gebruik van Andy Vertrouwd. Andy heeft een groot assortiment aan schoonmaakproducten. Omdat er verschillende geurvarianten beschikbaar zijn, zit er altijd wel een geur bij die bij je past.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Andy Vertrouwd – 6 x 1 l – Allesreiniger – Voordeelverpakking” te beoordelen