Andy Pro Formula Allesreiniger Appel 5 L

22.50

Bekijken

Artikelnummer: 8703901478638420 Categorie:

Beschrijving

Productbeschrijving Andy Allesreinigers Appel 5 L Reinigt niet alleen krachtig, maar laat je huis ook stralend fris achter. Verfris je huis met Andy!
100% hygiëne
Nu met 100% natuurlijke reinigingskracht
Verfris je huis met Andy Appel
Andy Allesreiniger reinigt niet alleen krachtig maar laat je huis ook stralend fris achter
Met de Andy appel geur
Voor alle oppervlakken
Voor extra hardnekkig vuil onverdund aanbrengen en met een vochtige doek afnemen
Andy Allesreiniger Appel is het ideale schoonmaakmiddel voor het hele huis. Andy Allesreiniger Appel reinigt niet alleen krachtig, het laat ook nog eens een heerlijk frisse geur achter. Het kan gebruikt worden voor alle afwasbare oppervlakken in huis. Nu met 100% natuurlijke reinigingskracht en nog steeds een frisse geur! Andy Allesreiniger maakt het schoonmaken heel gemakkelijk. Het zorgt niet alleen voor een fris ruikend huis, maar ook voor een fris gevoel tijdens het schoonmaken. Zo maakt Andy Allesreiniger schoonmaken sneller en gemakkelijker. Andy allesreiniger kan onverdund gebruikt worden voor hardnekkig vuil en verdund als voor minder hardnekkig vuil.
Let op:
Op geëmailleerde oppervlakken voor gebruik eerst testen op een onopvallend stukje
Op natuursteen en geverfde oppervlakken product uitsluitend verdund gebruiken
Niet mengen met andere schoonmaakproducten
De producten van Andy zijn al jaren de vertrouwde hulp bij het schoonmaken. Andy was de eerste die in 1960 een vloeibare allesreiniger op de markt bracht. De sterke kracht van Andy ligt bij de krachtige reiniging en frisse geur. Andy vindt het zeer belangrijk dat er naast het verwijderen van vuil ook echt een verfrissend gevoel optreedt. Daarom heeft Andy Allesreiniger een heerlijke, verfrissende geur. Het huis zal fris en vernieuwd aanvoelen na het gebruik van Andy Allesreiniger.
Andy heeft een groot assortiment aan schoonmaakproducten. Omdat er verschillende geurvarianten beschikbaar zijn, zit er altijd wel een geur bij die bij je past.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Andy Pro Formula Allesreiniger Appel 5 L” te beoordelen