Andy Lotus & Acacia Allesreiniger – 6 x 1L – Voordeelverpakking

8.55

Bekijken

Artikelnummer: 8703902026488292 Categorie:

Beschrijving

Andy Lotus & Acacia Allesreiniger reinigt niet alleen krachtig, maar laat je huis ook stralend fris achter. Verfris je huis met Andy!
• Andy Lotus & Acacia Allesreiniger met 100% natuurlijke reinigingskracht
• Andy Lotus & Acacia Allesreiniger draagt een EU Ecolabel
• Andy allesreiniger zorgt voor een schoon en stralend fris huis
• Allesreiniger met heerlijke frisse Lotus & Acacia geur
• Voor het schoonmaken van de badkamer en alle harde vloeren in huis
• Andy allesreiniger helpt ook bij hardnekkig vuil
Andy Lotus & Acacia Allesreiniger is het ideale schoonmaakmiddel voor het hele huis. Andy Lotus & Acacia reinigt niet alleen krachtig, het laat ook nog eens een heerlijk frisse geur achter. Het kan gebruikt worden voor alle afwasbare oppervlakken in huis. Andy Lotus & Acacia Allesreiniger maakt het schoonmaken gemakkelijk. Dit zorgt niet alleen voor een schoon en fris ruikend huis, maar ook voor een fris gevoel tijdens het schoonmaken. Zo maakt Andy Lotus & Acacia Allesreiniger schoonmaken sneller en gemakkelijker. Andy allesreiniger kan onverdund gebruikt worden voor hardnekkig vuil en verdund voor minder hardnekkig vuil. Verfris je huis met Andy!
Let op: op geëmailleerde oppervlakken voor gebruik eerst testen op een onopvallend stukje met een vochtige doek of dweil. Op natuursteen en geverfde oppervlakken het product uitsluitend verdund gebruiken. Niet mengen met andere schoonmaakproducten. Het is fijn als een schoonmaakmiddel het milieu minder belast. Allesreinigers van Andy zijn daarom geaccrediteerd met een EU Ecolabel. Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor niet-voedsel producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren.
De producten van Andy zijn al jaren de vertrouwde hulp bij het schoonmaken. Andy was de eerste die in 1960 een vloeibare allesreiniger op de markt bracht. De sterke kracht van Andy ligt bij de krachtige reiniging en frisse geur. Andy vindt het belangrijk dat er naast het verwijderen van vuil ook echt een verfrissend gevoel optreedt. Daarom heeft Andy Lotus & Acacia Allesreiniger een heerlijke, verfrissende geur. Het huis zal fris en vernieuwd aanvoelen na het gebruik van Andy Lotus & Acacia Allesreiniger. Andy heeft een groot assortiment aan schoonmaakproducten. Omdat er verschillende geurvarianten beschikbaar zijn, zit er altijd wel een geur bij die bij je past.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Andy Lotus & Acacia Allesreiniger – 6 x 1L – Voordeelverpakking” te beoordelen