Andy Citrus Allesreiniger – 6 x 1 L – Voordeelverpakking

17.10

Bekijken

Artikelnummer: 8703902026488267 Categorie:

Beschrijving

Andy Citrus Allesreiniger reinigt niet alleen krachtig, maar laat je huis ook stralend fris achter. Verfris je huis met Andy!
• Andy Citrus Allesreiniger met 100% natuurlijke reinigingskracht
• De Andy Citrus Allesreiniger draagt het EU Ecolabel
• Zorgt voor een stralende glans, dankzij de reinigende kracht van de natuur
• Een allesreiniger met de heerlijke frisse geur van citrus
• Voor het schoonmaken van alle harde vloeren en afwasbare oppervlakken
• Helpt tegen hardnekkig vuil en zorgt voor een schoon en stralend fris huis
Andy Citrus Allesreiniger is het ideale schoonmaakmiddel voor het hele huis. Andy allesreiniger reinigt niet alleen krachtig, het laat ook nog eens een heerlijk frisse geur achter. Het kan gebruikt worden voor alle afwasbare oppervlakken in huis. Andy Citrus Allesreiniger maakt het schoonmaken gemakkelijk. Het zorgt niet alleen voor een schoon en fris ruikend huis, maar ook voor een fris gevoel tijdens het poetsen. Zo maakt Andy Citrus Allesreiniger schoonmaken sneller en gemakkelijker.
Het is fijn als een schoonmaakmiddel minder belastend is voor het milieu. De Andy Citrus Allesreiniger zorgt voor een natuurvriendelijke schoonmaak, dankzij de 100% natuurlijke reinigingskracht. De allesreinigers van Andy zijn bovendien geaccrediteerd met het EU Ecolabel. Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor niet-voedsel producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Verfris je huis met Andy!
Deze allesreiniger kan onverdund gebruikt worden voor hardnekkig vuil en verdund worden voor grote oppervlakken en normale bevuiling. Let op: op geëmailleerde oppervlakken test het product voor gebruik eerst op een onopvallend stukje met een vochtige doek of dweil. Gebruik de allesreiniger uitsluitend verdund op natuursteen en geverfde oppervlakken. Niet mengen met andere schoonmaakproducten.
De producten van Andy zijn al jaren de vertrouwde hulp bij het schoonmaken. Andy was de eerste die in 1960 een vloeibare allesreiniger op de markt bracht. De sterke kracht van Andy ligt bij de krachtige reiniging en frisse geur. We vinden het belangrijk dat er naast het verwijderen van vuil ook echt een verfrissend gevoel optreedt. Daarom heeft Andy Citrus Allesreiniger een heerlijke, verfrissende geur. Het huis zal fris en vernieuwd aanvoelen na het gebruik van onze citrus allesreiniger. Andy heeft een groot assortiment aan schoonmaakproducten. Omdat er verschillende geurvarianten beschikbaar zijn, zit er altijd wel een geur bij die bij je past.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Andy Citrus Allesreiniger – 6 x 1 L – Voordeelverpakking” te beoordelen