Andy Allesreiniger, Vloeibaar, 2 liter, Groen (fles 2 liter)

15.37

Bekijken

Artikelnummer: 8703902029941449 Categorie:

Beschrijving

Maak zo efficiënt mogelijk schoon met de veelzijdige kracht van Andy vloeibare allesreiniger.
Het vertrouwde merk Andy staat bekend om de uitstekende prestaties en het snelle resultaat. Van vloeren tot aanrechten. in badkamers of keukens. deze vloeibare reiniger verwijdert snel hardnekkig vuil en vlekken. U heeft maar een heel klein beetje van het product nodig. zodat u tijd en geld bespaart. De formule van deze vloeistof zorgt voor een prachtige. kenmerkende glans zonder vlekken of strepen. De aangename. opwekkende geur is verfrissend en ruikt niet chemisch. De frisse geur verdrijft nare luchtjes en zorgt ervoor dat het lang lekker blijft ruiken in uw ruimtes.
Dit product is geschikt voor gebruik op alle harde. waterbestendige oppervlakken in elke ruimte. Het is sterk genoeg om direct op vlekken of vuil te gebruiken. maar mild genoeg als middel voor de dagelijkse schoonmaak. De geconcentreerde formule kan direct op zeer vuile oppervlakken worden gebruikt. of verdund worden gebruikt met een vochtige doek of dweil. De chemicaliën in dit product zijn biologisch afbreekbaar en dus minder belastend voor het milieu en uw werkomgeving.
Deze fles van 2 l is perfect om thuis of op kantoor bij de hand te houden. U bergt de fles gewoon op onder het aanrecht of in een schoonmaakkast. De karakteristieke groene fles heeft een brede greep zodat u de oplossing met gemak kunt gieten en mengen. Met de schroefdop kunt u het morsen tegengaan en het product in kleinere doses afmeten. Draai de dop na gebruik stevig vast om de inhoud tot 24 maanden veilig te bewaren.
Lost vet op en verwijdert vuil met gemak
Veelzijdig gebruik op muren en vloeren
Laat geen strepen of vegen achter
Schone. frisse geur verdrijft luchtjes
Aan gebruik aan te passen geconcentreerde oplossing
Mild genoeg voor dagelijks gebruik
Brede greep voor comfortabel gebruik
Compact voor efficiënte opslag
Biologisch afbreekbaar
Geur: Fris
Kleur: Groen
Inhoud: 2 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Andy Allesreiniger, Vloeibaar, 2 liter, Groen (fles 2 liter)” te beoordelen