alpina Schoonmaakset 6-delig – Bezem – Steel – Handveger & Blik – Handborstel – Afwasborstel

21.50

Bekijken

Artikelnummer: 8703901727938570

Beschrijving

Schoonmaken is een taak waar je óf ontzettend tegen op ziet óf een bezigheid waar je juist veel energie uit haalt. Maar of je het nou leuk vindt of niet, het is een taak die in elk huishouden bijdraagt aan netheid en hygiëne. Wanneer je op zoek bent naar een manier om deze huishoudelijke bezigheid makkelijker te maken voor jezelf, biedt de alpina 6-delige schoonmaakset een fijne oplossing. Zo vindt je in dit pakket onder andere een bezem, steel, handveger en blik, handborstel en een afwasborstel. Multifunctioneel inzetbaar voor elke kamer of ruimte in huis.
Handig in gebruik
De 6-delige schoonmaakset van alpina is een uiterst complete set voor schoonmaak taken zowel binnen- als buitenshuis. De set bestaat uit een bezem, steel, afwasborstel, handschrobber, handborstel, afwasborstel en handveger en blik. Hiermee heb je voor vrijwel elke ruimte de beste schoonmaak tool in huis. Alle borstels beschikken over een anti-slip handgreep, waardoor je ze zelfs in combinatie met water en schoonmaakmiddel niet makkelijk uit je hand laat glijden.
Een afwasborstel voor perfect schone vaat
Een van de schoonmaak hulpmiddelen uit de alpina 6-delige schoonmaakset is een afwasborstel. Voor het schoonmaken van de vuile vaat heb je natuurlijk water en afwasmiddel nodig. Beide zorgen ervoor dat zowel borden en bestek als je afwasborstel snel glad worden en uit je hand kunnen glijden. Dankzij de fijn gevormde handgreep en het anti-slip materiaal is dit voortaan verleden tijd. Zo wordt je vaat niet alleen sneller maar ook nog eens perfect schoon.
Reken af met stof en ander huisvuil
Niks is zo vervelend als stof en huisvuil dat zich op ongekend tempo door verschillende ruimtes verspreid. Het stimuleert allergiëen en geeft onder andere zwarte en donkere oppervlakken een smoezelige uitstraling. Reken af met vervelend stof en ander huisvuil met de 6-delige schoonmaakset van alpina. De set wordt geleverd met onder andere een bezem, vaste stalen steel en veger & blik. Zo houdt je jouw vloeren en andere oppervlakken schoon en stof vrij.
Zelfs voor hardnekkige vlekken
Ook voor hardnekkige vlekken en onzuiverheden biedt de alpina schoonmaakset een ideale oplossing. De set wordt geleverd met een handborstel waarmee je zelfs de meest moeilijke vlekken uit je vloeren en andere oppervlakken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan grasvlekken, modder die in he tapijt is gelopen en zelfs rode wijn plekken. De handborstel heeft een speciaal anti-slip handvat waardoor je hem stevig vast kunt houden.
Details alpina 6-delige schoonmaakset:
1x Vaste stalen steel ca. 15 cm
1x Bezem ca. 26 x 5,5 x 8 cm
1x Handveger
1x Blik
1x Handborstel
1x Afwasborstel
Verpakking: 325x355x105mm

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “alpina Schoonmaakset 6-delig – Bezem – Steel – Handveger & Blik – Handborstel – Afwasborstel” te beoordelen