Ajax Spray 100% Hygiene 6 x 750ml

19.14

Bekijken

Artikelnummer: 8703900052844038 Categorie:

Beschrijving

Ontdek de nieuwe Ajax 100% hygiëne Spray! Deze allesreiniger spray helpt bij het schoonmaken van ziektekiemen en reinigt grondig. De krachtige formule reinigt oppervlakken onmiddelijk en grondig. Respecteert oppervlakken en laat ze glanzen.
Gebruiksaanwijzing
1) Draai aan de knop van de spray op “ON”
2) Verstuif direct op de te reinigen oppervlakken
3) Laat het product enkele seconden inwerken en spoel af
4) voor hardnekkige kalkaanslag: verstuif overvloedig, laat het product 5 minuten inwerken en spoel af met water. Herhaal indien nodig. Gebruik regelmatig voor langdurige bescherming.
Voorzorgsmaatregelen
Gebruik het product niet op oppervlakken gevoelig voor zuren, zoals marmer, kalksteen, oude badkuipen in gietijzer of beschadigd email. Test in geval van twijfel eerst op een klein oppervlak. Niet verstuiven in de buurt van ogen of het gezicht. Oppervlakken die in contact komen met voedingsmiddelen afspoelen met drinkbaar water. Dit product is niet bestemd voor grootschalige schoonmaak.
Waarschuwing
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten bereik van kinderen houden. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking stellen. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimte. Niet vermengen met bleekwater: er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ajax Spray 100% Hygiene 6 x 750ml” te beoordelen