3G Professioneel Keuken Pakket

24.69

Bekijken

Artikelnummer: 8703900005234748 Categorie:

Beschrijving

3G Professioneel Keuken Pakket De keuken gebruik je iedere dag en heeft soms een grondige en effectieve schoonmaak nodig. Hiervoor is dan ook het 3G Professioneel Keuken Pakket en bevat alles wat je nodig hebt voor het schoonmaken van je keuken.
Voor al het vet in de keuken gebruik je de 3G Professioneel Superontvetter. De ontvetter kan je gebruiken voor huishoudelijk apparatuur, fornuis of de barbecue.
Al het roestvrij staal in je keuken maak je schoon met de 3G Professioneel Roestvrijstaal Reiniger. Deze reiniger gebruik je voor roestvrij stale oppervlakten zoals het aanrecht, magnetron, oven, afzuigkap of koelkast.
In de keuken heb je vaak verschillende apparaten staan die op zijn tijd ontkalkt moeten worden zoals een koffiezetapparaat, waterkoker of andere huishoudelijke apparaten. Hiervoor is de 3G Professioneel Apparaten Ontkalker om alles effectief te ontkalken.
Harde metalen en roestvrij staal zoals ovens, grill en bbq apparatuur vragen soms wat extra aandacht. Met de 3G Professioneel Oven, Grill en BBQ Reiniger reinig je de verschillende apparaturen dankzij de geconcentreerde en krachtige foamspray.
Als laatste in dit pakket is de 3G Professioneel Ecologische Multireinger. Dit is een reiniger die effectief is tegen hardnekkige vlekken en verwijdert ze uit textiele stoffen en materialen zoals je bank, stoel, vloerbedekking, kleding of de vlekken in je keuken.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3G Professioneel Keuken Pakket” te beoordelen