3G Professioneel Ecologisch Schoonmaak Pakket

22.87

Bekijken

Artikelnummer: 8703900005234744 Categorie:

Beschrijving

3G Professioneel Ecologisch Schoonmaak Pakket Voor als je verantwoord wil schoonmaken en het milieu zo min mogelijk te belasten is er nu het 3G Professioneel Ecologisch Schoonmaak Pakket. Alle producten in dit pakket voldoen aan de eisen van het Europese EcoLabel en zorgen voor een goed schoonmaak resultaat.
Met de 3G Professioneel Allesreiniger Limoen Fris Ecologisch maak je alle oppervlakken schoon zoals de vloer, badkamer, tegels of spiegels. Het droogt streeploos op en laat een frisse geur achter.
De 3G Professioneel Ecologische Multireinger is een reiniger die effectief is tegen hardnekkige vlekken en verwijdert ze uit textiele stoffen en materialen zoals je bank, stoel, vloerbedekking, kleding of de interieur van auto.
Ook je toilet kan je verantwoord schoonmaken, namelijk met de 3G Professioneel Ecologische Sanitairreiniger. Deze reiniger is voor alle contactpunten in je toiletruimte zoals de deurkruk, wastafel, lichtknop, toilet of toiletrolhouder.
De 3G Professioneel Ecologische Kalkreiniger kan niet ontbreken in dit pakket. Deze reiniger is effectief op plaatsen waar kalk zich gemakkelijk afzet zoals je badkamer, wastafel, kraan en doucheruimte.
Als laatste in dit verantwoorde pakket is de 3G Professioneel Ecologische Badkamerreiniger om al het vuil en vet effectief te reinigen in jouw badkamer.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3G Professioneel Ecologisch Schoonmaak Pakket” te beoordelen

achttien + drie =