3G Professioneel Badkamer Pakket

16.85

Bekijken

Artikelnummer: 8703900005234745 Categorie:

Beschrijving

3G Professioneel Badkamer Pakket Je badkamer schoonmaken vraagt een grondige schoonmaak. Hiervoor is dan ook het 3G Professioneel Badkamer Pakket dat alle nodige schoonmaakmiddelen bevat die je nodig hebt voor de badkamer bij jouw thuis.
Met de 3G professioneel Hygiënische Toiletreiniger maak jij je toilet grondig schoon. Het bestrijdt namelijk kalkaanslag, vuil en de onaangename geuren in jouw toilet. Jouw toilet verfris je effectief en gemakkelijk.
Voor al het kalk in de badkamer zoals bij de douchewand, douchetegels, douchekop, kraan, bad, wastafel en overig sanitair gebruik je de 3G Professioneel Kalkreiniger. Even spuiten, laten intrekken en na afloop afspoelen met ruim water of neem het af met een vochtige doek.
Naast het kalk moet af en toe ook de badkamer gereinigd worden en hiervoor zit het 3G Professioneel Badkamerreiniger in het pakket. Deze reiniger kan je gebruiken op diverse oppervlakken in de badkamer zoals de vloer, tegelwand, douchecabine, douchekop, kraan, bad, wastafel en overig sanitair.
Ook voor de voegen en wanden in je badkamer kan je met de inhoud van dit pakket aan de slag. De 3G Professionneel Schimmel & Aanslagreiniger gebruik je voor het reinigen van je badkamer, keuken en garage en kan meteen gebruikt worden op het beschimnmelde oppervlak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3G Professioneel Badkamer Pakket” te beoordelen