3BMT Poleerdoek – Glasdoek – 40 x 40 cm

6.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703900850636424 Categorie:

Beschrijving

Met deze poleerdoek laat je elk glas weer volledig tot z’n recht komen. Doffe glazen met vlekken van de vorige borrel krijg je niet schoon met een vaatdoek of theedoek. Deze poleerdoek is de ideale glasdoek, door een mix van microvezel met katoen ontstaat een ruwe doek die zorgt dat glazen, bestek, en servies na de afwas vlekvrij kunnen opdrogen. Zo maken zeepresten, vlekresten en kalkaanslag geen kans.
De voordelen van deze 3BMT Poleerdoek
Glazen, bestek en servies drogen vlekvrij op
Een mix van microvezel met katoen geeft zeepresten, vlekresten en kalkaanslag het nakijken
Een handzaam formaat van 40 x 40 centimeter
De ultieme glasdoek
De mix van microvezel met katoen zorgt allereerst voor een gepolijst effect. Het katoen is ruw genoeg om glazen, bestek en servies schoon te maken van vlekken. Het effect van de microvezel is juist dat er glans ontstaat, hierdoor wrijf je het voorwerp dus schoon en laat je een natuurlijke glans achter.
Gebruik
Je gebruikt deze doek alleen in combinatie met warm of heet water. Zeep en ook vaatwastabletten laten een vettig glanzend laagje achter op glazen, bestek en servies: zorg dus dat de doek zo min mogelijk zeep- en vaatwasresten krijgt door voorwerpen altijd voor te spoelen met warm of heet water. Zorg er dus voor dat hetgeen je wilt schoonmaken vochtig is. Hierna is het van belang dat je het niet meer aanraakt met de blote handen, zo ontstaan er nieuwe vlekken. Probeer bijvoorbeeld bij een wijnglas het glas bij de voet vast te pakken en met je andere hand het glas schoon te maken. Dit doe je door het uiteinde van de doek te gebruiken en hiermee met je vingertoppen het glas beet te pakken tussen de glasdoek. Maak draaiende bewegingen en voeg lichte druk uit. Al draaiende maak je nu schoon en tegelijkertijd blijft er glanzende laag over zonder zeepresten, vlekresten of kalk.
Als je servies of borden wilt schoonmaken dan kan je ook de doek zelf nat maken. Let op dat je de doek vochtig maakt en niet kletsnat.
Schoonmaken
Je kan de doek het beste wassen in heet water en hierna laten opdrogen. Doe de glazendoek liever niet in de wasmachine, met name door gebruik van wasverzachter gaat het absorberende vermogen van ieder textiel verloren: zo ook van deze glasdoek. Daarom adviseren we warm en heet water maar liever geen zeep.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3BMT Poleerdoek – Glasdoek – 40 x 40 cm” te beoordelen