3 Delige Schoonmaak set – Reinigingsspray – Handreiniger – Profi Clean Wipes

49.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900904436864 Categorie:

Beschrijving

De Bio Cleaner is geschikt voor machines, vloeren, alle oppervlakken, kunststoffen en tapijtmodellen. Het is ideaal voor autoverzorging en reiniging. Laat na het drogen geen vlekken achter en veroorzaakt geen doffe uitstraling. Je kunt het gemakkelijk gebruiken. Geeft frisse en lekkere geur.
Het handreinigingsproduct is ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkig vuil, olie- en teerresten. De puimsteenkorrels maken een diepe reiniging mogelijk zonder de huid te irriteren. Het product is ideaal voor waterloze handreiniging. Vereist spoelen voor contact met voedsel. Het kan worden gebruikt voor het effectief reinigen van apparatuuroppervlakken en voor handreiniging.
Winkel Profie Clean Extreme Wipes bestaat uit een rol van circa 72 polypropyleen poetsdoeken ondergedompeld in een zeer krachtige reinigingsvloeistof in een kleine hersluitbare emmer. Water en zeep zijn overbodig, de doekjes verwijderen snel. Het vuil op verschillende soorten ondergrond. Winkel Profi Clean Extreme Wipes kunnen worden gebruikt voor het reinigen. Van gereedschap, machine- en motoronderdelen, gelakte of metalen oppervlakken, verschillende soorten kunststof en keramische oppervlakken en vele andere soorten oppervlakken. Graffiti permanent marker, olie, vet, kleurstof, hars, teer, lijm, asfalt, grafiet, grasvlekken, roest en alle industriële verontreinigingen worden moeiteloos verwijderd.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3 Delige Schoonmaak set – Reinigingsspray – Handreiniger – Profi Clean Wipes” te beoordelen