3 Delige Schoonmaak set – Reinigingsspray – Handreiniger – Wet Wipes

49.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900904436864

Beschrijving

De Bio Cleaner is geschikt voor machines, vloeren, alle oppervlakken, kunststoffen en tapijtmodellen. Het is ideaal voor autoverzorging en reiniging. Laat na het drogen geen vlekken achter en veroorzaakt geen doffe uitstraling. Je kunt het gemakkelijk gebruiken. Geeft een frisse en lekkere geur.
Het handreinigingsproduct is ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkig vuil, olie- en teerresten. De puimsteenkorrels maken een diepe reiniging mogelijk zonder de huid te irriteren. Het product is ideaal voor waterloze handreiniging. Vereist spoelen voor contact met voedsel. Het kan worden gebruikt voor het effectief reinigen van apparatuuroppervlakken en voor handreiniging.
Winkel Profie Clean Extreme Wipes bestaat uit een rol van circa 72 polypropyleen poetsdoeken ondergedompeld in een zeer krachtige reinigingsvloeistof in een kleine hersluitbare emmer. Water en zeep zijn overbodig, de doekjes verwijderen snel. Winkel Profi Clean Extreme Wipes kunnen worden gebruikt voor het reinigen van: Graffiti permanent marker, olie, vet, kleurstof, hars, teer, lijm, asfalt, grafiet, grasvlekken, roest en andere industriƫle verontreinigingen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3 Delige Schoonmaak set – Reinigingsspray – Handreiniger – Wet Wipes” te beoordelen