20x SANIT duofresh sticks – toiletblokjes – wc toilet – duo fresh – geschikt voor Geberit Sigma toiletblokhouder

26.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901896022545 Categorie:

Beschrijving

SANIT Toilet Sticks
Het gebruik van toiletblokjes aan de rand van het toilet is met de SANIT Toilet Sticks verleden tijd!
De Toilet Sticks van SANIT worden gebruikt in combinatie met de Stick houder.
Omschrijving:
Toilet Sticks bevatten geen chloor of oxiderende elementen, waardoor deze veilig te gebruiken en biologisch afbreekbaar zijn. Het toilet wordt gespoeld met helder Blauw gekleurd spoelwater dat zorgt voor een aangename frisse geur en hygiënische reinheid. De sticks zorgen wekenlang voor een schoon toilet en reinigen actief vuil voordat het optreedt.
Hoe werken de Toilet Sticks van Sanit:
De Toilet Sticks zijn te gebruiken in combinatie met een Toilet Stick houder, welke te plaatsen is in een Geberit Sigma bedieningspaneel. De houder is een onderdeel dat achter de afdekplaat van een Geberit Sigma bedieningspaneel wordt gemonteerd. In deze houder plaats je de verfrissende Toilet sticks, die bij iedere spoelbeurt zorgen voor een frisse en reinigende spoelbeurt. Het stickje valt daarna uit de houder in de opvangbeker in het reservoir en lost langzaam op. De beschermfolie rond de stick lost binnen enkele seconden volledig op in het water. De houder wordt zo gemonteerd dat deze verdekt is opgesteld. Bij het vervangen van de DuoFresh sticks verwijder je de afdekplaat eenvoudig om bij de houder te kunnen.
De Geberit DuoFresh-reservoirsystemen kan achteraf worden gemonteerd op Geberit-modellen vanaf 2002 Hierdoor kun je de houder achteraf installeren, zonder dat je de toiletruimte moet openbreken of verbouwen (informatie van Geberit)
De voordelen:
✅ Het verwisselen van de Toilet sticks is eenvoudig
✅ Circa 120 spoelingen per stick
✅ De Toilet sticks zorg voor reinheid en frisheid bij elke spoeling
✅ De reinigende werking wordt over het gehele spoelwater en bassin verdeeld en de stick wordt gecontroleerd opgelost.
✅ Veilig voor biologische rioolwaterzuiveringsinstallaties
Inhoud:
✅ Verpakking bevat 20 Sanit Toilet stick
100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie
Wij vinden het belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen hebt kan je contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor een tevreden klant!!!
➡️ Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
➡️ Dit product wordt gratis verzonden!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “20x SANIT duofresh sticks – toiletblokjes – wc toilet – duo fresh – geschikt voor Geberit Sigma toiletblokhouder” te beoordelen