Mulieres Fresh Citrus – Schoonmaakazijn – 3 x 450 ml – Citrusgeur

31.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901048216656

Beschrijving

Het natuurlijke schoonmaak van Mulieres – Fresh Citrus – bevat een heerlijke citrusgeur en is multifunctioneel inzetbaar. Dit pakket bevat 3 x 450 ml schoonmaakazijn.
Mulieres De geconcentreerde was- en schoonmaakproducten van Mulieres zijn gemaakt van natuurlijke en kwalitatieve ingrediënten. De natuurlijke allesreiniger is geschikt voor bijna alle hardnekkige vuil.
Dit 100% natuurlijke product is zo veelzijdig dat het kan worden gebruikt om wasgoed te verzachten, textiel op te frissen, kleding te strijken, ramen te ontkalken en zo’n miljoen andere dingen te wassen. Naast het schoon en fris houden van de was, helpt het ook om de wasmachine in topconditie te houden, omdat het naast kalk ook bacteriën en wasmiddelresten verwijdert.
Handige eigenschappen van Mulieres natuurazijn: Maakt gekleurde was helder
Verwijdert vlekken, geschikt om kleding in te weken voor het wassen
Verwijdert wasmiddelresten uit de was
Natuurlijk ingrediënten, parabenenvrij, vegan en voorzien van ECOCERT certificering
Verwijdert kalk en wasmiddel uit de wasmachine
Hoe te gebruiken bij je wasgoed? Giet 3 dopjes vol Mulieres natuurazijn in de wasmiddellade van de wasmachine. Verfrist, verzacht en verheldert kleuren. Ook geschikt voor het afspoelen van sportkleding!
Wil je er vlekken mee verwijderen? Giet direct op de vlek en laat 30 minuten in water weken. Doe je geweekte was bij de normale was.
Hoe te gebruiken voor schoonmaken en strijken? Verdun de azijn 1: 1 met water en giet de resulterende oplossing in een sprayfles. Gebruik het om ramen, badkamers en keukens schoon te maken of tijdens het strijken op kleding te sprayen.
Let op: Niet gebruiken op matglazen ramen of glas-in-loodramen. Niet gebruiken op met metaal gecoate oppervlakken, zoals vergulde kranen, daar de decoratieve laag kan loslaten. Niet gebruiken op natuurlijke kalksteen of marmer. Breng bij twijfel het product eerst aan op een heel klein deel van de stof of het oppervlak.
Ingrediënten:

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mulieres Fresh Citrus – Schoonmaakazijn – 3 x 450 ml – Citrusgeur” te beoordelen