Contact

Wilt u een vacature plaatsen? Wij hebben schoonmaakmedewerkers beschikbaar voor uw schoonmaakklussen. Neem contact op met Dhr Bas Voorthuis via telefoonnummer 06-30603643. Veilige werkomstandigheden voor schoonmaakmedewerkers vinden wij belangrijk. Schoonmaakmedewerkers heben recht op het minimumloon van 9,10 euro per uur, 8 procent vakantiegeld en doorbetaling tijdens ziekte (maximaal zes weken) en vakantie (ook tijdens die van jou). Goede schoonmaakmedewerkers verdienen een uurtarief van zo’n 12 tot 16 euro. Heeft een schoonmaakmedewerker een schoonmaakcertificaat behaald, dan ligt het uurloon om en nabij 16 euro.

Let op: Schoonmakers van Schoonmakers.nl legitimeren zich met de Powerpas.

Vacatures plaatsen?

Stuur de vacature naar info@schoonmakers.nl. Geef een titel en beschrijving door. Uiteraard kunt u ook gewoon contact opnemen met de baas, Dhr Bas Voorthuis. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-30603643

Artikelen plaatsen?

Beter vindbaar in zoekmachines? Plaats een artikel op Schoonmakers.nl. Daarmee verhoogd u de zichtbaarheid van uw bedrijf in zoekmachines. Stuur een e-mail naar info@schoonmakers.nl en vraag naar de mogelijkheden. Een commerciƫle artikel plaatsen kost 100 euro. De helft van de opbrengst geven wij aan de daklozenopvang.

Wilt u een artikel over uw bedrijf plaatsen of heeft u misschien andere vragen? Neem dan even contact op met Dhr Frank Reyneke via telefoonnummer 06-31077463. Betalingen kunt u contant betalen aan de medewerkers of gestort worden op bankrekeningnummer NL02-TRIO-0788-9355-34 o.v.v Schoonmakers.nl. Geef bij de beschrijving altijd onze website “Schoonmakers.nl” op. Alvast bedankt voor uw tijdige betaling.

Met vriendelijke groet,

Dhr Frank Reyneke
Schoonmakers.nl

 

5/5 - (14 stemmen)